FILMEZZUNK.HU
Top30: Minden idők legjobb sorozatai

Top30: Minden idők legjobb sorozatai

70247

18. Híradósok (2012)

Az HBO saját gyártású sorozata a televíziós hírszolgáltatás kulisszáiba enged betekintést. Megismerkedhetünk a híradósokkal, stábjukkal és a felső vezetéssel, akik között bár számos ellentét feszül, de szemük előtt egyetlen cél lebeg: megnyerni a nézők kegyeit. Kérdéses azonban, hogy ki milyen árat hajlandó fizetni ezért… A Oscar-díjas Aaron Sorkin  a Híradósokkal ismét bebizonyította, miért tartozik a szakma legjobbjai közé.

Híradósok (2012)

17. Jóbarátok (1994)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényeztetett Rachel, a tisztaságmániás séf, Monica, a mindenből tréfát űző Chandler, a szexmániás színész, Joey, a stréber paleontológus, Ross és a hippi Pohoebey.

A Jóbarátok szerepelői 16 évvel a sorozat záróepizódja után visszatérnek!

16. A rejtély (2008)

Olivia Dunham, Peter Bishop és édesapja, az utóbbi éveket elmegyógyintézetben töltő Walter Bishop rejtélyes ügyek nyomába erednek. Ekkor azonban még nem is sejtik, hogy a háttérben egy világméretű összeesküvés készülődik, melynek szálai a legmagasabb körökig vezetnek.

A rejtély (2008)

15. Lost – Eltűntek (2004)

Az Oceanic 815-ös járata egy trópusi szigetbe csapódik. A szerencsétlenséget 48-an élik túl, és bár nem szívlelik egymást, kénytelenek összefogni az életben maradásért. J.J. Abrams misztikus sorozata nézők millióit ültette le hétről hétre a televíziók képernyői elé, számos nézettségi rekordot döntve meg.

Lost - Eltűntek (2004)

14. Firefly – A szentjánosbogár (2002)

A 25-26. századra a Föld energiakészletei kimerültek, így az emberiség kénytelen volt a Naprendszeren túl élőhelyet keresni magának. Az űr meghódításában a két szuperhatalom, USA és Kína játszott vezető szerepet, és az Egyesítési Háború során szövetségre lépve egyesítették a belső bolygókat. Bár ezeken az emberek viszonylag fejlett környezetben élhetnek, a külső bolygókon vadnyugati körülmények uralkodnak.

Firefly - A szentjánosbogár (2002)

13. The Walking Dead (2010)

Miután Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából, azzal kell szembesülnie, hogy szinte az egész civilizációt elpusztította egy zombijárvány. Rick felesége és fia nyomába ered, de idővel szembesülnie kell azzal, hogy korántsem könnyű feladat megőriznie az emberségét egy ilyen világban.  A The Walking Dead Frank Darabont, A remény rabjai rendezőjének, a Terminátor és A bolygó neve: Halál producerének legújabb sorozata.

The Walking Dead (2010)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·