FILMEZZUNK.HU
10 romantikus film, amit látnod kell

10 romantikus film, amit látnod kell

46456

6. Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

Középiskolai szerelem… 20 év elteltével találkozik újra Amanda (Michelle Monoghan) és Dawson (James Mardsen) egy közös barátjuk temetésén, abban a városban, ahol iskolás éveiket töltötték. A találkozás ismét feléleszti azt a szerelmet, amely soha nem aludt ki kettejük között. A keserédes találkozás során rájönnek arra, hogy a jelenben még erősebb indokok és okok szólnak szerelmük ellen, mint fiatalkorukban. Egy romantikus szerelmi történet, amely a régmúltban kezdődött és sok évtized múlva képes e megbirkózni az előttük álló akadályokkal és élni egy második lehetőséggel. Egy váratlan fordulatokkal teli film, romantikus érzelmekkel, izgalmakkal.

Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

5. Fogadom / The Vow, 2012/

Egy igaz történet nyomán készült nagyszerű romantikus film a toplista ötödik helyezettje. Az ifjú házaspár Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) éppen elkezdik élvezni közös életüket, amikor egy súlyos autóbaleset során Paige kómába esik, és miután felébred, elveszti a memóriáját. A fiatalkori életéről maradnak meg emlékei, de a férjével kapcsolatosak mind elvesznek. Leó nagy feladatot kapott az élettől, mert újra meg kell hódítania felesége szívét és feleleveníteni a szerelmüket.

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

4. Szerelmünk lapjai /The Notebook, 2004/

A neves és gazdag családba született Allie (Rachel McAdams) fiatalon beleszeret Noahba (Ryan Gosling). Szerelmük csakúgy izzik, és képesek mindent feladni egymásért. A lány szülei azonban mélységesen ellenzik a kapcsolatukat, így útjaik elválnak egymástól. Néhány évvel később, amikor újra találkoznak, Allienek választania kell a szerelem és társadalmi rangja között. A szívszorító történetet egy idős úr meséli el egy hasonló korú hölgynek. Izgalmakban, szenvedélyben, szerelemben nincs hiány. Egy klasszikus szerelmi történet a társadalmi rangokkal, különbségekkel küzdve.

Szerelmünk lapjai 2004

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·