FILMEZZUNK.HU
10 színész, aki visszautasított Marvel szuperhős szerepet

10 színész, aki visszautasított Marvel szuperhős szerepet

8603

4) Joaquin Phoenix

10 érdekesség, amit még nem tudtál Joaquin Phoenix-ről

A Gladiátor című film mellékszereplője, Joaquin Phoenix soha nem csinált Marvel filmet, de nem azért, mert soha nem lett volna lehetősége rá. Számos név elhangzott, miközben a Marvel Doctor Strange szerepére kereste a tökéletes színészt, még mielőtt Benedict Cumberbatch véget vetett az “Ő lesz, vagy nem ő lesz” nevű játéknak. De nagy esélye volt annak, hogy a szerepet végül Joaquin Phoenix játssza el. Egyszerűen csak nem akarta. Nem ment bele az indoklás mélységeibe, de egy Time Out Londonnak adott interjúban kifejtette, hogy szerinte nem illene bele az univerzum építő franchise világába. “Sokat fejődtek,” – mondta. “Sokat ismerkedtem számos ilyen fajta filmmel, megbeszélésekre jártam és egész közel kerültem, de végül egyszer sem éreztem azt, hogy igazán kielégítő szerep lenne számomra.”

5) Emily Blunt

Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

Emily Blunt nem csak egyszer, hanem kétszer mondott nemet a Marvelnek. Az Ördög Pradát Visel sztárja lett volna eredetileg Fekete Özvegy. A Vasember 2-ben debütált volna, mint Natasha Romanov, amiről tudjuk, hogy legalább három Bosszúállók és két Amerika Kapitány filmekben való szereplést is jelent. Emellett felajánlották neki Peggy Carter szerepét, akit Az Első Bosszúálló című filmből ismerünk. A Fox állítólag szerződés alatt állt a színésznővel bármely általuk választott szerepre. A stúdió a Gulliver Utazásai című filmet választotta, amelynek forgatási időpontja miatt nem szerepelhetett a Vasember 2-ben. Ez sajnálatos, tekintve arra, hogy mi lett a Jack Black film végeredménye.

6) Jessica Chastain

10 elképesztő tény Jessica Chastain színésznőről

Kétségkívül passzolt volna a Fekete Özvegy szerepére vörös hajával, de Jessica Chastain 2012-ben egy másik Marvel lehetőségre is nemet mondott. A rengeteg hír után, hogy Jessica egy tudóst fog játszani a Vasember 3-ban, a színésznő ezt osztotta meg Facebook oldalán: “Sajnos a Vasember 3 nem fog működni számomra. Az időbeosztásom meg van telve és már semmi mást nem tudok beszorítani. A sajtó kelleténél sokkal előbb kinyilvánította a filmhez való kötődésemet. Tudom, hogy sokan szerettétek volna, hogy részese legyek a filmnek és sajnálom, ha csalódást okoztam.” A Marvel számára viszont nem mondott nemet véglegesen: “Remélhetőleg lesz még lehetőségem szerepelni Marvel filmben a jövőben” – írta.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·