FILMEZZUNK.HU
10 színész, aki visszautasított Marvel szuperhős szerepet

10 színész, aki visszautasított Marvel szuperhős szerepet

8604

7) Mel Gibson

Vad Banda / Mel Gibson ismét brutális filmet forgat

Robert Downey Jr., akinek karrierje egyszer szintén vékony jégen táncolt, publikusak felajánlott barátja, a bajokkal teli színész, Mel Gibson számára egy mentőmellényt, amikor kifejtette, hogy szívesen látná őt csatlakozni a Marvel Univerzumhoz. De ő ekkor már nemet mondott a Marvelnek. A 2016-os Cannes-i Film Fesztiválon egy interjúban megkérdezték tőle, hogy ajánlottak-e neki valaha szuperhős filmben szerepet. “Igen, még hosszú idővel ezelőtt” – válaszolta. “ Thor apját játszottam volna. De nem vállaltam el. Thor apját!” Igen, Odin lehetett volna Mel Gibson is.

8) Matt Damon

Matt Damon 10 legjobb filmje

A Daredevil című film szintén Marvel Comics tulajdon, amely egy időre a Foxnál kötött ki. Mind Matt Damon és Ben Affleck ismert rajongói a Hell’s Kitchen Ördögének. Affleck még egy bevezetőt is írt barátjuk (és Good Will Hunting producer) Devil gyűjteményéhez. Eredetileg Damon játszotta volna a címszerepet. Egy 2015-ös interjúban így fogalmazott: “Számunkra mindig a Daredevil volt az egyetlen, állandóan azt olvastuk gyerekként. De amikor lehetőségem lett volna rá, megfutamodtam. Nem láttam a rendezői munkát, így nem tudtam róla semmit. Egyszerűen csak nemet mondtam. Ben elvállalta. A film végül elég sikeres lett, bár szerintem Ben nem volt túlságosan büszke a végeredményre.”

44%-os Tomatometerrel Mark Steven Johnson Daredevil filmje végül arról emlékezetes, hogy rossz volt, de ahogy Damon jogosan rávilágított, közel sem volt a csődhöz. A film 179 millió dollárt hozott, néhány Teen Choise és MTV Movie díjat nyert, segített az Evanesence című mega platinum lemezes hard rock bandának beindítani karrierjüket és összehozta Bent a gyermekei jövőbeli édesanyjával. Ugyanebben a 2015-ös interjúban Damon elmondta, hogy vállalná Daredevil szerepét, ha ismét felajánlanák neki és Christopher Nolan rendezné a filmet. Természetesen a Fox végül feladta a film jogait és visszakerült a Marvel kezei közé.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·