FILMEZZUNK.HU
10 Julia Roberts film, amit mindenképpen látnod kell

10 Julia Roberts film, amit mindenképpen látnod kell

70997

6. Álljon meg a nászmenet! (My Best Friend’s Wedding, 1997)

Julianne (Julia Roberts) és Michael (Dermot Mulroney) igazi jó barátok, de vajon létezhet ennyire mély barátság férfi és nő között? Kettőjük között volt már egy fellángolás, de annak már idejét sem tudják, hogy mikor volt. Michael váratlanul és meglehetősen gyorsan úgy dönt, hogy feleségül vesz egy gazdag családból származó lányt, Kimberly-t (Cameron Diaz). Julianne csak ekkor döbben rá, hogy eddig csak ámította magát, hiszen szerelmes Michaelbe. Akcióba lendül hát, hogy a javára fordítsa az eseményeket. Első lépésként szerez magának egy kamu kérőt, hátha sikerül felébresztenie Michael érzelmeit.

Álljon meg a nászmenet! (My Best Friend's Wedding, 1997)

Tudtad, hogy…?

… Dermot Mulroney és Cameron Diaz Julia Roberts javaslatára kapták meg a szerepet?

5. Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson’s War, 2007)

Charlie Wilson, a kongresszusi képviselő nagylábon él, a gazdag amerikai politikusok bohém életét éli a ’80-as években. Amikor azonban szembesül azzal, hogy milyen küzdelmet kell kiállniuk a felkelőknek Afganisztánban a megszálló szovjet csapatok elleni harcban, úgy dönt, segítenie kell. Kampányba kezd, hogy hazája is részt vegyen a hidegháború utolsó nagy csatájában.

Charlie Wilson háborúja (2007)

Tudtad, hogy…?

… az igazi Charlie Wilson és Julia Roberts jegyesek voltak a forgatás alatt?

4. A Pelikán ügyirat (The Pelican Brief, 1993)

A következtetés merész: egy olajmágnást kever gyanúba, aki az USA elnökének egyik legjelentősebb kampánytámogatója. A dosszié kikerül az egyetemről, útra kél, és pusztítani kezd. Darby Shaw pedig rádöbben, hogy bárki, akivel a dolgozat folytán kapcsolatba kerül, gyilkosság áldozata lesz. Az ismeretlen veszély elől menekülő lány csak egy emberben bízik, Gray Graham-ben, egy újságíróban.

A Pelikán ügyirat (The Pelican Brief, 1993)

Tudtad, hogy…?

… John Grisham úgy írta a könyvet, hogy Darby Shaw karakterére Julia Roberts-et képzelte el? A színésznő egyszer olvasta el a könyvet, amikor az elkészült, és anélkül mondott igent a szerepre, hogy elolvasta volna az abból készült forgatókönyvet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·