FILMEZZUNK.HU
35 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Tom Hanks gyönyörűszép felesége

35 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Tom Hanks gyönyörűszép felesége

4518

35 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Tom Hanks gyönyörűszép felesége

Az Oscar díjas Tom Hanks, világhírű színész azt állítja rendkívül szerette Fred Rogers szerepét játszani a kereszténységéről híres Mister Rogers sorozatáról készült új filmben. A színész azt mondta, hogy rengeteg leckét tanult meg a populáris TV sorozat főszereplőjétől, amely segített neki abban, hogy megerősödjön 35 éve tartó házassága, Rita Wilsonnal.

8 dolog, amit a Bazi nagy görög lagzi című filmről tudni érdemes

„Amikor a feleségem és én, amikor veszekszünk és egymásnak esünk, hogy miért nem hallgatjuk meg rendesen a másikat, eszembe jut, hogy milyen fontos is a beszéd a házasságban, és a hangsúly, amellyel kifejezzük a véleményünket. Ezt Mister Rogerstől tanultam.”

– mondta a színész a híres karakter hangját utánozva. A Tom Junodról szóló újságcikken alapuló sorozat főszereplője híres keresztény hitéről. Rogers több, mint 30 évig dolgozott a szakmában, miután egyetemet végzett. Ha szünetet tartott munkájában, azt csak azért tette, hogy jobb keresztény lehessen.

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

Rogers a Pittsburgh-i Teológiai Szemináriumot is elvégezte és felavatott lelkész is lett 1963-ban. Tom Hanks, aki együtt dolgozott a keresztény férfival azt mondta, hogy ellenben Freddel ő nem hagyja, hogy kihasználják a jó természetét, amely többször előfordult a lelkésszel.

“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében” – Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·