FILMEZZUNK.HU
10 Julia Roberts film, amit mindenképpen látnod kell

10 Julia Roberts film, amit mindenképpen látnod kell

70996

3. Egy ágyban az ellenséggel (Sleeping With the Enemy, 1991)

Amikor Laura négy évvel ezelőtt hozzáment Martin Burney-hez még csak nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára ők még mindig az ideális házaspár megtestesítői: Laura nemcsak gyönyörű nő, hanem remek háziasszony is, aki férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig jóképű, sikeres és hihetetlenül vonzó. Ám a Burney család élete cseppet sem olyan, mint amilyennek kívülről látszik. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegő asszony csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megszökhessen ebből a pusztító kapcsolatból, elmenekülhessen az elől, amit még legvadabb rémálmaiban sem tételezett volna fel az őt szerető férjéről.

 Egy ágyban az ellenséggel (Sleeping With the Enemy, 1991)
Tudtad, hogy…?

… Julia Roberts kisebb felháborodást váltott ki azzal, hogy elhagyta Abbevillet, ahol egy-két jelenetet forgattak? Azt nyilatkozta, hogy a hely maga volt a pokol, szörnyen rasszista emberekkel találkozott, ahova semmi pénzért nem térne vissza.

2. Acélmagnóliák (Steel Magnolias, 1989)

A hat kisvárosi barátnő élete olyan, mint bármely más amerikai kisvárosi házi- asszonyé. Õk annyival különbek, hogy komolyan veszik barátságukat, és felelősséget éreznek egymás iránt. Az összetartás különösen akkor válik fontossá, mi- kor egyikük élete tragikus fordulatot vesz.

Acélmagnóliák (Steel Magnolias, 1989)

Tudtad, hogy…?

… az eredeti színdarabban nincsenek férfi szereplők? Bár a karakterek sok időt töltenek azzal, hogy a férfiakról beszélnek, valójában egy férfi karakter sem jelenik meg a színpadon.

1. Micsoda nő! (Pretty Woman, 1990)

Edward Lewis, a sikeres és jóképű üzletemben Los Angelesbe utazik, és az egyik este megismerkedik egy örömlánnyal, Viviannel, aki még új a szakmában. A férfi másnap minden hátsó szándék nélkül felajánlja a nőnek, hogy legyen a partnere az üzleti héten, Vivian pedig örömmel fogadja el az ajánlatot. A nő varázsának a jégszívű üzletember sem tud ellenállni.

Micsoda nő! /Pretty woman, 1990/

Tudtad, hogy…?

… a film plakátján Julia Roberts fejét a híres test dublőr, Shelley Michelle testére illesztették? A híressé vált plakáton nem csak ezen a részleten fedezhető fel a photoshop, hanem Richard Gere hajszínén is, ami a valóságban (és a filmben is) őszes volt, nem barna.

Többé nem tartja magát fekete színésznek Idris Elba

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésznőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Julia Roberts produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//bluegirl//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·