FILMEZZUNK.HU
40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

4943

40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

Nincs olyan ember, aki nem látott volna legalább egy Denzel Washington filmet. Washingtonnak azonban nem csak a karrierje, a magánélete is figyelemre méltó. Washington és felesége Pauletta már 4 évtizede (4 ÉVTIZEDE!) élnek együtt boldogan és habár náluk is voltak hullámvölgyek és keményen kellett dolgozniuk, az életük igazán inspiráló lehet mindannyiunk számára.

40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

Denzel Washington és felesége először 1977-ben találkozott egy TV film forgatásán. Megismerkedtek, de nem kerültek közel egymáshoz. Ezután útjaik elváltak, míg egy évvel később a sors ismét összehozta őket. Egy közös barátjuk rendezett bulit, ahol ismét találkoztak és beszélgetni kezdtek. Pauletta másnap színházba készült, ahová későn érkezett, így a sötétben csak odaosont a helyére, leült és végignézte az előadást. Amikor felkapcsolták a villanyt, akkor pedig meglátta, hogy Denzel ül mellette. Innentől pedig kezdetét vette közös útjuk.

“Fontos, hogy együtt tudjunk nevetni a párunkkal. Azonban ha cukkolhatjuk is egymást úgy, hogy egyik fél érzelmei sem sérülnek – az még jobb!”

A pár szinte profi szintre fejlesztette már ezt. Érdemes őket csak az első randijukról kérdezni, pontosabban, hogy ki fizetett. Denzel állítja, hogy ő fizetett. Pauletta azonban azt mondja, hogy ő fizette a taxit és mivel egy buliba mentek, így utána már nem volt mit fizetni. Denzel ekkor nevet és pontosít, hogy ő akart volna fizetni! Egy másik aranyos történet az eljegyzésük, mivel Pauletta kétszer is elutasította Denzelt, mielőtt végre igent mondott volna a házasságra.

Denzel Washington adott interjúja a Readers Digestnek

Miután összeházasodtak 1983-ban, hamarosan bővíteni kezdték a családot és azóta már négy gyermekük született. Ha pedig Denzelt arról kérdezik, hogy mi az erős családi egységük titka, mindig a feleségének tartozik elismeréssel. Állítása szerint:

“A gyermekeim jó emberek. Nem tökéletesek, de nagylelkűek, alázatosak és kedvesek. Ez pedig a feleségem érdeme.”

A kapcsolatuk talán tökéletesnek tűnik, de ők az elsők, akik bevallják, hogy bizony bőven akadtak nehézségek a házasságuk alatt. 2013-ban pletykák reppentek fel megcsalásról és a házasságuk végéről, Denzel azonnal tagadta ezeket. Azonban azt is elismerte, hogy a házasság kemény munka.

“Folyamatosan dolgozni kell érte, mert ez egy elköteleződés, nem pedig mézeshetek, ami örökre tart. A legjobb az, ha a párod a legjobb barátod és társad abban, hogy mindent megoldjatok!”

Washington azt is hozzátette, hogy olyan korban élünk, ahol az emberek túl könnyen feladják. Ők nem ilyenek. Denzel határozottan állítja, hogy a jó házasságnak nincsen titka. Azonban hozzáteszi, hogy vannak bizonyos részei a Paulettával való kapcsolatának, amelyek hozzájárultak hosszú és boldog közös életükhöz. A spiritualitás, a közös hit az alapja mindennek, legyen szó a házasságról, munkáról, békéről. Emellett azt is hangsúlyozza, hogy bárki vehet házat, de az igazi társ a házat othonná formálja, ahogyan a felesége, Pauletta tette.

40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy Washington és felesége kapcsolata sem tökéletes, hiszen nincs is ilyen. Azonban ahogyan kezelik közösen a problémákat és az életük minden területét inspiráló lehet minden házaspár számára. A közös egység igazán fontos.

“Sose felejtsd el értékelni a párod, mindegy hány éve vagytok már együtt.”

Terence Hill ma is sokat gondol 2016-ban eltávozott színésztársára és barátjára, Bud Spencerre

(Via boldogsagprojekt.hu)


Article Tags: ·