FILMEZZUNK.HU
A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

558

3. Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

A  tudós, Robert Newille (Will Smith) az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek, miközben saját vérének felhasználásával az ellenszer kifejlesztésén munkálkodik. A kihalt New Yorkban bujkálva próbálja felvenni a harcot a rá leselkedő veszéllyel, azonban sietnie kell, ha nem akar kifutni az időből.

Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

2. Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road, 2015)

A posztapokaliptikus jövőben mindenkinek meg kell küzdenie a javakért és az életben maradásért. Az embertelen körülmények között két lázadó próbál igazságot szolgáltatni. Max (Tom Hardy) nem a szavak, sokkal inkább a tettek embere, aki saját békéjét keresi, miután elvesztette feleségét és gyermekét, Furiosa (Charlize Theron) pedig abban látja a túlélés lehetőségét, ha átkelve a sivatagon hazatér gyermekkori otthonába.

Mad Max: Fury Road (George Miller, 2015)

1. Éli könyve (The Book of Eli, 2010)

Egy posztapokaliptikus világban járunk. 30 évvel ezelőtt nukleáris katasztrófa történt, mely miatt minden megváltozott. A nap égető, ha nem hord az ember szemüveget, könnyen megvakulhat. Az utakon lerobbant, holtestekkel teli autók állnak, illetve fosztogatók leselkednek a vándorokra. Az ivóvíz kincs. Ebben a világban Éli (Denzel Washington) egy olyan dolgot próbál áthurcolni Amerikán, amelyen az emberiség sorsa múlhat, egy könyvet, melyet mindenáron meg kell védenie. Sajnos úgy néz ki, hogy vannak, akik mindent feltesznek annak érdekében, hogy ezt megszerezzék.

Éli könyve (The Book of Eli, 2010)

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét – képek

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mi az a posztapokaliptikus film, amit feltétlenül ajánlanál másnak! Természetesen az általunk összeállított 15 legjobb posztapokaliptikus film saját véleményen alapszik!

(A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell címlapkép forrása)
(A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell: filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·