FILMEZZUNK.HU
Will Smith lánya bejelentette, hogy mostantól poliámorként szeretné tovább élni az életét

Will Smith lánya bejelentette, hogy poliámorként szeretné tovább élni az életét

1917

Will Smith lánya bejelentette, hogy poliámorként szeretné tovább élni az életét

Will Smith és Jada Pinkett Smith 1990-ben találkoztak egymással a “Kaliforniába jöttem” című sorozat forgatásán. Néhány évig tartó randizás után 1997-ben összeházasodtak egymással. Az életükben előforduló hullámvölgyek ellenére, kitartottak egymás mellett. Willnek és Jadanak két közös gyermeke született Jaden és Willow. Mindketten híres szüleik nyomdokaiba léptek. Kipróbálták magukat színészként és előadóként is. Willow rajong a zenéért, hisz gyakorlatilag az egész élete körülötte forgott. Kicsi volt még mikor elkezdett énekelni és első dalát 7 évesen vette fel egy kínai utazás során. Ekkor forgatta bátyja a Karate kölyök című filmet.

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Rövid időn belül közölte szüleivel, hogy neki a zene a hivatása.

“Emlékszem nagyon izgultam mikor elmondtam a szüleimnek, hogy tényleg ezt akarom csinálni. Tudtam, hogy énekesnő szeretnék lenni. Az első dolog amit mondtak nekem: Biztos vagy benne?”

– mesélte Will Smith lánya.

“Igen, biztos vagyok benne. Azt mondták oké, csak meg akartunk bizonyosodni, mert sok munka lesz vele. Még nagyon fiatal vagy, azok, akik ezt a hivatást választják sokkal idősebbek és nagyobb nyomásnak vannak kitéve. Ezt el kell viselni. Olyan fiatal voltam, hogy nem igazán hittem nekik.”

– folytatta. 2020-ban Willow kiadta Whip My Hair című kislemezét, amely a 11. helyen végzett az amerikai Billboard Hot 100-as és 2. helyen az Egyesült Királyság Singles Chart listáján. Bár óriási sikert aratott, az akkor még 10 éves kislány érezte, hogy egyre nagyobb rajta a nyomás. Később egy 30 napos turnét jelentett be, majd néhány fellépés után úgy érezte elég. Apja megpróbálta rábeszélni, hogy folytassa, de ő haza akart menni. Ezután Willow leborotválta a fejét, apja pedig a tiltakozása jelének állította ezt be. Will később elkezdett beszélgetni Willowval.

Will Smith lánya bejelentette, hogy mostantól a nemi irányultsága poliámor

Willow és Jaden Smith

“Bevezetett az érzésekbe. Elkezdtem látni, hogy milyen értékkel bír. Beszélgettem vele arról mit érez bizonyos helyzetekkel kapcsolatban és hogyan akarja megoldani azokat. Ez új dolgokat nyitott meg előttem és ráébredtem, hogy a gyerekek felett nincs hatalmunk. Ők is csak emberek. Ennek fényében elengedtem az igényeimet és elvárásaimat, amit felé támasztottam.”

– mondta Will. A most 22 éves Willow nagyon sikeres az éneklésben. Kiadta 4. albumát és nem is olyan régen úgy döntött, hogy magánéletével kapcsolatban is megnyílik. Megosztotta a világgal, hogy mindkét nemhez vonzódik illetve poliamor is. A poliamoria többszerelműséget jelent vagyis kettőnél több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul.

“Úgy érzem, hogy főszerepben a szabadság áll. Ezzel létrehozunk egy megfelelő kapcsolati stílust, ami távol áll a monogámiától. A körülöttem lévők azt mondják ez normális. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb házasság azért vezet váláshoz, mert a felek megcsalják egymást. A nagymamám azt mondja, hogy minden az együttlétről szól, de szerintem ez nem igaz. A baráti társaságomban én vagyok az egyetlen poliamor és bizton állíthatom, nekem van a legkevesebb intim kapcsolatom.“

Will Smith lánya bejelentette, hogy mostantól a nemi irányultsága poliámor

A 33 éves jóképű színész, Aaron Johnson régóta bolondul 56 éves feleségébe

(Via Vilagunk.hu)


Article Tags: · · ·