FILMEZZUNK.HU
12 legjobb karriertémájú film, ha már unod az életvezetési tanácsokat

12 legjobb karriertémájú film, ha már unod az életvezetési tanácsokat

3624

9. Ébredj velünk (2010)

A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel. Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.

Ébredj velünk (2010)

10. Munkával szerzett pasi (2010)

Lane (Hillary Duff), a szabadúszó írónő lehetőséget kap, hogy cikket írjon a Cosmopolitan magazinnak a munkahelyi szerelemről. Egy cég pénzügyi osztályán kell alanyt találnia a cikkhez, de ez meghiúsulni látszik, mikor megismerkedik valakivel a bárban, aki viszont nem alkalmas személy a feladatra?

12 legjobb karriertémájú film, ha már unod az életvezetési tanácsokat

11. Joy (2015)

Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.

Joy (2015)

12. A kezdő (2015)

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja. A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze – egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

A kezdő (The Intern, 2015)

Szerző: MéziMcFly

Dwayne Johnson őszintén beszélt arról, hogy elviselhetetlen fájdalmakkal kell együtt élnie

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·