FILMEZZUNK.HU
A valaha volt 20 legjobb családi film az IMDB szerint

A valaha volt 20 legjobb családi film az IMDB szerint

17619

15. E.T. A földönkívüli (1982)

E.T., a békés szándékkal érkező földönkívüliek egyik példánya véletlenül a Földön ragad. Ijedten és zavartan, titokban figyeli az emberek világát, amíg a tíz éves Elliot fel nem fedezi. Kezdeti félelmüket leküzdve összebarátkoznak, és Elliot bevezeti E.T.-t a földi élet rejtelmeibe és a felnőttek világába, amiről még ő sem tud olyan sokat. Az űrlény és a kisfiú között mély barátság és különös kapcsolat alakul ki annak ellenére, hogy E.T. szeretne hazajutni, a felnőttek viszont épp ezt szeretnék megakadályozni.

E. T. - A földönkívüli (E.T. the Extra-Terrestrial, 1982)

14. Kincsvadászok (1985)

Néhány fiú egy térképet talál, mely a rég halott Félszemű Willy kalózkapitány kincseinek rejtekhelyét jelzi. A víz alatt egy barlangban rá is találnak az elsüllyedt hajóra, ám a kincs holléte másokat is érdekel.

Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

13. A grund (1993)

A grundban Scotty szüleivel új városba költözik, ahol nehezen fogadják be, mivel a baseball nem az erőssége. De végre beindul a nyári szünet, ahol minden összejön: barátok, grund, kalandok, első csók és harc a szomszéddal és annak kutyájával.

A grund (The Sandlot, 1993)

12. Októberi égbolt (1999)

Homer Hickam az 1950-es években, egy kis nyugat-virginiai bányászvárosban tölti gyermekéveit. Kilátásai nem túl fényesek, valószínűleg ő is bányász lesz, akárcsak édesapja. 1957 októberében azonban megváltozik Homer számára a világ: fellövik az első szovjet Szputnyikot. Attól kezdve a rakéták érdeklik leginkább a fiút. Barátaival minden idejét a kísérleteknek szenteli, a szülői rosszallások ellenére. Egyedül Riley tanárnő bátorítja a komolyabb kísérleteket. Vezetésével beneveznek a Nemzeti Tudományos Díjért folyó versengésbe. Homer céltudatosan készül pályájára és az űrkutatás egyik meghatározó amerikai személyiségévé válik…

Októberi égbolt (October Sky, 1999)

11. Paddington 2 (2017)

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.

A valaha volt 20 legjobb családi film az IMDB szerint

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·