FILMEZZUNK.HU
Shia LaBeouf érdekességek

8 meglepő érdekesség a szülinapos Shia LaBeouf-ról

10850

5. Shia LaBeouf számos brókerrel készített interjút a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik (2010) című filmre való felkészülése során, s az interjúalanyok 90 százaléka azt állította, hogy a Tőzsdecápák figuráját, Gordon Gekkót annyira imádták, hogy miatt választották a bróker szakmát.

6. Ugyanehhez a filmhez kapcsolódva külön érdekesség, hogy a fiatal színész szerepére készülve annyira rákapott a tőzsdére, hogy megtanulta a szakmát és minősítést is szerzett. Ráadásul a pénzét is ügyesen megforgatta: 20 ezer dollárból 400 ezret tudok csinálni.

Tőzsdecápák: A pénz nem alszik (2010)

7. 2014-ben az általa metamodernistának nevezett performanszaival került az érdeklődés középpontjába. A berlini filmfesztiválon például egy papír zacskóval a fején jelent meg, melyen az „I am not famous anymore” („Nem vagyok híres többé”) felirat állt. Akcióinak művészi értékéről megoszlanak a vélemények.

8. 2007-ben letartóztatták tilosban parkolásért,majd 2008-ban elfogató parancsot adtak ki ellene,mert tilosban dohányozott.Ugyanebben az évben alkoholos állapotban karambolozott és letartóztatták és egy évre eltiltották a vezetéstől.

Shia LaBeouf érdekességek

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

Döbbenetes átváltozás! Így néz ki most, 58 évesen az X-Men filmek vörös bombázója

//milos//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·