FILMEZZUNK.HU
"Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam." - Denzel Washington

“Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam” – Denzel Washington

4736

“Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam” – Denzel Washington

A jól ismert, számos díjat nyert színész, Denzel Washington nemrégiben T. D. Jakes tiszteletes “TD Jakes Show” műsorában vendégeskedett, ahol a keresztény hitéről beszélt. A 69 éves Washington elmondta, hogy mindene, amije csak van az életben, az az Úr ajándéka, és bátorította a rajongóit, hogy kezdjék minden napjukat hálaadással az Úr felé.

"Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam." - Denzel Washington

“Mostanság különböző üzleti ügyeket intézek, jól vagyok. Jól és sikeresen csinálom. Nincs szoros napi időbeosztásom, viszont mindig készenlétben vagyok, hogy az Urat és a családomat szolgáljam”

– mondta. Washington buzdította a rajongóit, hogy használják ki az idejüket és az Istentől kapott ajándékot, időzzenek minél hosszabban az Úr társaságában.

“Nem lesz teherszállító autó a halottaskocsink mögött. Mindazt, amid van az életben, nem viheted magaddal. Nem számít, mid van, hanem csak az számít, hogy mit kezdesz azzal, amid van… azzal, amit Isten a számodra odaszánt. Kinek segítesz? Ki vált jobb emberré általad? Kinek tetted jobbá a napját? Ez az, amit én cselekedni akarok”

– hangsúlyozta a színész.

20 kép bizonyítja, hogy a rajzfilmek teljesen logikátlanok

(Via Nicelife)


Article Tags: · · · ·