FILMEZZUNK.HU

Ő volt Allison nővér a Dr. House-ból – Friss fotókon a 44 éves Jennifer Morrison

4609

Ő volt Allison nővér a Dr. House-ból – Friss fotókon a 44 éves Jennifer Morrison

Jennifer Morrison a Dr. House utolsó forgatása óta komoly imidzsváltáson ment át, de szépségéből az évek alatt mit sem veszített. Jennifer a TV nézők számára leginkább a Dr. House sorozatból lehet ismerős, ahol a keményfejű doktornőt, Allison Cameront alakította. A színésznő idén áprilisban ünnepli már a 45. születésnapját.

Jennifer Morrison

Míg a sorozatból csinos barnaként ismerhettük meg, napjainkban szőke szépségként posztol fotókat magáról a neten. Karrierjét tekintve maradt a filmes berkekben, és a színészkedésen kívül a rendezést is kipróbálta. Pár epizód erejéig még az amerikai sikersorozatban is megcsillogtatta tehetségét a Once upon a time-ban.

Jennifer Morrison

Ami a magánéletét illeti, na az már korántsem olyan rózsás. A Dr. House forgatásának befejezése után eljegyezték egymást filmbéli kollégájával, Jessie Spencerrel, aki a sorozatban Chase-t alakította. 2007 augusztusában azonban eljegyzésüket törölték, és útjaik örökre kettéváltak. Azóta az eddigi egyetlen a média számára is ismert párja szintén kollégája, Sebastian Stan volt, akivel szintén szakítás lett a kapcsolatuk vége.

Jennifer Morrison

Emlékszel a Dr. House csinos doktornőjére? Így néz ki napjainkban!

Hugh Laurie, azaz Doktor House legviccesebb beszólásai

(Via skubizo.hu)


Article Tags: · ·