FILMEZZUNK.HU
Jeffrey Dean Morgan 13 legütősebb filmje, amit neked is látnod kell

Jeffrey Dean Morgan 13 legütősebb filmje, amit neked is látnod kell

5663

6. Pokoli albérlet (2011)

Évente több millió nő költözik új otthonba egyedül, nem is sejtve, ki lakott előtte a lakásukban. Juliet Devereau is közéjük tartozik. Válása után a fiatal doktornő Brooklynba költözik új élet reményében, egy tökéletesnek tűnő lakásba. Nem minden az aminek látszik, rejtélyes események zöme kelti azt a gyanút Julietben, hogy nincs egyedül az otthonában, és ehhez talán köze van Juliet kedvesnek tűnő, de rögeszmés főbérlőjének, Maxnek.

Jeffrey Dean Morgan legjobb filmjei

7. Démoni doboz (2012)

Clyde és Stephanie nemrég vált egy egymástól. Egy nap az apa a legkisebb lányával a kirakodóvásáron jár, ahol Emnek megtetszik a titokzatos feliratokkal díszített fadoboz. Miután megveszik, hamarosan egyre furcsább dolgok történnek körülötte. Em szinte megszállottja lesz a doboznak, a viselkedése is egyre aggasztóbb. Clyde képtelen elválasztani őt a doboztól. Ha nehezen is, de sikerül meggyőznie Stephanie-t, hogy a dobozban titokzatos erő lakozik, ami tönkreteszi a tulajdonosát.

Jeffrey Dean Morgan legjobb filmjei

8. A futár (2012)

A nevesincs Futár figyelemre méltó módon pontossággal és megbízhatósággal kézbesíti a rábízott üzeneteket és csomagokat. A Futárt különösen nagyra tartják bizonyos körökben, mert sohasem tesz fel kérdéseket a szállítmánnyal kapcsolatban. Egy napon két fickó veszi igénybe a szolgálatait, egy különlegesen hírhedt alvilági figura, a rettegett, rég halottnak hitt maffiafőnök részére kell csomagot leszállítania. Ehhez először is meg kell találnia. Az utána való nyomozás egyre veszélyesebbé válik.

Jeffrey Dean Morgan legjobb filmjei

9. A 657-es járat (2015)

Vaughn egy szerencsétlen flótás, aki krupiéként dolgozik egy játékkaszinóban. A férfi kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt, ezért összeáll a kaszinó egy másik alkalmazottjával, hogy kirabolják az intézményt. Amikor a rablás kudarcba fullad, Vaughn és társa eltérítenek egy városi buszt, és megpróbálnak meglógni. A zsaruk mellett Pope, a kegyetlen kaszinótulajdonos emberei is a nyomukban vannak.

Jeffrey Dean Morgan legjobb filmjei

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·