FILMEZZUNK.HU
Jeffrey Dean Morgan 13 legütősebb filmje, amit neked is látnod kell

Jeffrey Dean Morgan 13 legütősebb filmje, amit neked is látnod kell

5665

10. Desierto: Az Ördög országútja (2015)

Egy csapat bevándorló megpróbál átkelni a mexikói határon, hogy eljusson az Egyesült Államokba, azonban útjukat állja egy távcsöves puskával felszerelt, önjelölt “igazságosztó”, akit nem kevés rasszista indulat fűt. Kíméletlen macska-egér játék kezdődik a sivatagban, amely során a zsigeri feszültség egy perce sem szűnik…

11. Gyilkos ösztön (2015)

Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) és Katherine Cowles (Abbie Cornish) ügynökök nyomoznak egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében. Az áldozatok között ugyan nincs kapcsolat, de többek közt a módszer, a rejtélyes üzenetek arra utalnak, hogy a halálesetek összefüggnek. Mivel a gyilkos mindig egy lépéssel a rendőrség előtt jár, Joe és Katherine a lánya halála óta visszavonultan élő, különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy (Anthony Hopkins) segítségét kérik.

Gyilkos ösztön (Solace, 2016) - Előzetes

12. Rampage: Tombolás (2018)

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá. Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

Jeffrey Dean Morgan legjobb filmjei

13. A képeslap gyilkosságok (2020)

A New York-i nyomozó tragikus körülmények között elveszti lányát és vejét: brutális kegyetlenséggel gyilkolja meg őket európai nászútjuk során a bomlott, beteg elméjű elkövető. A gyilkosságok egyre szaporodnak Európa-szerte és a rituális gondossággal beállított testek borzongató látványa nem elég: a gyilkos minden esetben képeslapon üzen a helyi újságíróknak. Megkezdődik az országokon átívelő versenyfutás az idővel és a gyilkossal.

Brutális és kegyetlen európai körutazás | Kritika: A képeslap gyilkosságok (2020)

Szerző: MéziMcFly

Matt Damon bevallotta, hogy borzasztó volt csókolózni Scarlett Johanssonnal

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·