FILMEZZUNK.HU
15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

18448

11. Egy boltkóros naplója /Confession of a Shopaholic, 2009/

A huszonöt éves Rebecca tipikus nagyvárosi szenvedélybetegségben, vásárlási kényszerben szenved. Valójában nincs gondja semmire, hiszen állása van, és a város előkelő negyedében lakik a barátnőjénél. Amikor a betegsége az anyagi csőd szélére sodorja, Rebecca az unalmasnak tartott munkáját jövedelmezőbbre cseréli, az egyik pénzügyi tanácsadó lapnál helyezkedik el. Az egyszerű, hétköznapi embereknek szóló cikkeivel gyorsan népszerű lesz. A jóképű, ambiciózus munkatársa, Luke figyelmét is felkelti. Kérdés, milyen hatással lesz mindez a lányra. Sophie Kinsella regényei nyomán.

6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről

10. A csajok bosszúja /The Other Woman, 2014/

Carly (Cameron Diaz) rájön, hogy barátja megcsalja, de nem törik össze, inkább bosszúra adja a fejét. Úgy dönt, hogy felkeresi azt a bizonyos másik nőt, Kate-et (Leslie Mann), és együtt leckéztetik meg a hűtlen férfit. Tervükben szerepel a férj egy másik szeretője, Amber (Kate Upton), az ellenállhatatlan bombázó is.

A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

9. Doktor Szöszi /Legally Blonde, 2001/

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenek felett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét. Az elvárások azonban túl magasak egy elkényeztetett szőke kislánynak. Elle-nek most bizonyítania kell a szerelméért, saját magért és az összes butuskának tartott szőke lányért.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

8. Csábítunk és védünk /Hot Pursuit, 2015/

Cooper tapasztalatan, de magabiztos rendőr, akinek korábban még egyszer sem volt alkalma bizonyítani a terepen. Miután megkérik, hogy segítsen átszállítani egy szemtanútDallasban, egy magasabb rangú tiszt társaságában a tanú házához mennek, ahol megismerik annak feleségét, Daniellát.  A készülődés során azonban orgyilkosok támadják meg őket, így a Coopernek kell védelmébe vennie a nőt. A rendőr nem hajlandó átadni a rendőrségnek Daniellát, mivel azt gyanítja, felettesei állhatnak az őket ért támadás mögött.

Csábítunk és védünk 2015

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·