FILMEZZUNK.HU
15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

18449

3. Nász-ajánlat /The Proposal, 2009/

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz, így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje, kollégája Andrew (Ryan Reynolds), aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja.

Nász-ajánlat (The Proposal, 2009)

2. Álom luxuskivitelben /Breakfast at Tiffany’s, 1961/

A fiatal, reményteli, ám mégis titokzatos Holly (Audrey Hepburn) a fiatal lányok nagyvilági életét éli New York városában, ahol egyre másra járja a különböző partikat, és fogyasztja a gazdag udvarlókat. Mindez azonban megváltozik, mikor megismerkedik a szomszédjába költöző, hóbortos íróval (George Peppard), aki ráébreszti arra, mi az igazán lényeges az életben.

Álom luxuskivitelben /Breakfast at Tiffany, 1961/

1. Az ördög pradát visel /The Devil Wears Prada, 2006/

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a külsőségek uralta világba. A Runaway magazin álomállása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, főnöke pedig egyre elviselhetetlenebbé teszi számára a mindennapokat.

20 elképesztő érdekesség Az ördög Pradát visel című filmről

Bud Spencer az életben is hőssé vált, amikor egy forgatási szünetben megmentette egy 3 éves kisfiú életét

Neked melyik a kedvenc csajos filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·